Lencsés Rita

Bemutatkozás:

Lencsés Rita alternatív gyógy terepeuta és oktató vagyok. 1982. október 9-én születtem, Székesfehérváron a Mérleg csillagjegye alatt.  Gyerekkorom óta az érdeklődésem középpontjában a természet áll.  Anyai ágon gyógyszerész családból származom, ami nagyon tetszett, de én mégis a Közgazdasági Egyetemet választottam a továbbtanuláshoz. Egyetemi éveim alatt  pedig nagy keresővé váltam az ezotéria és a spiritualitás világában. 

Az első beavatásom a Reiki tudományába történt. Onnan indult a spirituális karrierem. Megértettem, hogyan működik a létezés, hogyan tudjuk jobb irányba terelni az életünket, hogyan tudjuk testi-lelki minőségünket javítani. Elvégeztem a Meridián terápiát is, majd szép lassan az Angyalkommunikációt, Kristályterápiát, Szellemterápiát, Árkádia mester képzőt. Mindig figyelembe vettem, hogy az egyensúly fizikai és a lelki szinten teremthető meg. 2009-ben elvégeztem a Sportoktatói tanfolyamot is. 

2010-ben pedig addigi pénzügyi munkám mellett megalapítottam a „Fehérvárezo „  spirituális közösséget Székesfehérváron. Célom az volt, hogy egy helyre összehozzam az ezoterikus tanításokat a kereső emberek számára. Tevékenységeim gyarapodtak, vezető szerepet kaptam az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyesületénél a rendezvényszervezésben és oktatásban. Tanfolyamaim kibővültek a Csakraterápiával, Reiki tanárok képzésével, Tudatos Álom, Számmisztika, Gyermek Reiki oktatásával. 

2014-ben  elvégeztem a Természetgyógyászatot, majd 2015-ben sikeres vizsgát tettem a Fitoterápia szakon. Ez évben kezdtem el a „Herbarius Programok” néven ismert gyógynövény ismertető és gyűjtő túrákat a Szent István Király Múzeum keretén belül, hogy közelebb hozzam az érdeklődőket a természetben található kincsekhez. A kirándulások és az előadások alatt elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartok.

2017-ben tevékenységem az Addiktológia, Fülakupunktúra szakkal gazdagodott . 

2018-ban pedig a Hormon Egyensúly Tanácsadói képzést végeztem el.

Jelenleg a Természet Tiszta Forrása Alternatív Gyógyító Központ megalapítója és vezetője vagyok.

Visszajelzések

Az évek során ügyfeleim visszajelzési küzül kiválogattam néhányat

Dóra

"Több tanfolyamon is részt vettem”

Anita

"Nagyon sokat tanultam Rita túráin a gyógynövényekről és a felhasználásukról”