Tanfolyamok

reiki

Reiki

Reiki egy egyszerű alternatív kézrátétes gyógyító technika, illetve spirituális személyiségfejlesztő tréning. A Reiki kapukat nyit a tudatosság felé, erősíti az intuíciónkat, és elindít önmagunk megismerésében. Finomabbá teszi az érzékelésünket, könnyebben rálátunk a létezés titkaira.

 Azon alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően –az egyetemes isteni életenergia, Reiki áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez, Istenhez, nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.

Ezt a módszert mindenkinek ajánlom kicsinek és nagynak, de minimum egy családtagnak. Bárki, bármikor elsajátíthatja. A tapasztalatok azt igazolják, hogy nagyon hatásos, egyszerű és könnyen alkalmazható. Aki egyszer belekóstol ebbe a csodába, onnantól kezdve az élete részévé válik. A beavatást követően alkalmazhatja saját magára minden nap, családtagjai számára, ételek, italok, állatok, növények és terek harmonizálására. Minden ember kezében a döntés, hogy életét az egészség, a szeretet és a harmónia tudatában élje le.

Reiki I-es fokozat: bevezetés a Reiki tudományába, és beavatása. Gyors és teljes testkezelés elsajátítása. Csakrák, energiarendszerek megismerése.
Reiki II-es fokozat: szimbólumok átadása, az energiaáramlás megsokszorozása, tüneti, oki terápia elsajátítása, térharmonizálása (előnytelen sugárzások semlegesítése) és a távgyógyítás.
Mester fokozat: életed részévé tenni a reikit, Isteni tudatállapot elérése, nagyon magas rezgés szint és még hatékonyabb gyógyítások. Az élet megkönnyítésére, élet karma harmonizálása.

20130618-ezo-indigok-kristalyok-szivarvanyok-3

Kristályterápia

A kristályok alkalmazása már évezredek óta ismeretes az emberek világában. Testi-lelki-szellemi működés fokozására, gyógyításra, vagy szerencsét és védelmet hozó amulettként használjuk a mai napig is. 3 fokozat során megtanulunk bánni a kristályokkal,hogyan kell őket tisztítani,tárolni, programozni és felhasználni terápiához, illetve vágyaink megvalósításához.A kristályvíz készítésébe is betekintést kapunk.

Első fokozaton beavatjuk a vezérkristályunkat, belekóstolunk a meditációba, a kristályok precíz programozásába, és megtanuljuk a 7 csakrához tartozó kristályokat is.

A második fokozaton a kristályjóslást tanuljuk meg. A nagy arkánum szerint 22 féle kristállyal dolgozunk, és megtudjuk mit üzennek nekünk.

A harmadik fokozaton meg további precíz gyógyító technikákat sajátítunk el magunk és mások számára, mellyel még a tudatalattiban futó téves progranokat is képesek leszünk felülírni.

A tanfolyamokon a kristályokat én biztosítom mindenki számára.

szammisztika-3

Név és számmisztika

Nevünk és születési számunk kulcsok ahhoz, hogy megértsük, miért jöttünk, miért születtünk e földi világba.Megértjük, életünk nem véletlenek sorozata. Nevünk és születési számunk egy térképet adnak életünk labirintusához, amely segít abban, hogy megértsük, mit terveztünk e földi életünkre, mire célszerű figyelnünk döntéseinknél, hogy jó időben legyünk jó helyen.
A számok rezgések, információk. Bizonyos nevet viselni azt is jelentheti, hogy bizonyos rezgések befolyása alá tartozni.